top of page

Energetische healing

Reiki Healing
wellness-285590_1920.jpg

Reiki Healing

Reiki is een helende therapie waarbij energie wordt overgedragen door handoplegging. Als beoefenaar van de 3de graad gebruik ik symbolen om de energie te versterken en dieper in te gaan op klachten, er wordt gebruikt gemaakt van extra symbolen die ik heb mogen ontdekken tijdens een spiritueel inzicht.

Door de handen op energiepunten, zoals chakra's, te plaatsen, stroomt Reiki-energie naar plekken die extra heling nodig hebben. De behandeling bevordert diepe ontspanning, helpt bij het loslaten van negativiteit en stimuleert genezing op emotioneel en fysiek niveau. Mensen ervaren na afloop vaak hernieuwde energie en een gevoel van kracht, terwijl blokkades worden opgeheven en oude wonden kunnen helen.

De handen worden op de energiepunten, chakra's, van je lichaam gelegd.

Via de handen stroomt Reiki (= levensenergie) naar de plaatsen die extra energie nodig hebben.

Mineraal Healing
IMG_20180627_144251.jpg

Mineraal Healing

We combineren mineralen, halfedelstenen en Reiki-energie in onze healing. We richten ons op het herstellen van geblokkeerde chakra's, zodat ze weer in balans komen en harmonieus samenwerken. Elke steen bezit dan ook een uniek energieveld en kleur.

Door een steen te plaatsen of te dragen, geeft deze een positieve invloed op je aura en je eigen energieveld. Dit kan helpen om lichamelijke en emotionele klachten te verminderen.

Een mineraal healing is een natuurlijke geneeswijze, waarbij we teruggrijpen naar een vernieuwd contact met de natuur.

Klankschaal healing
IMG_20180627_144251.jpg

Klankschaal Healing

Klankschaal healing maakt gebruik van geluid en trillingen om blokkades in het lichaam op te heffen, stress te verminderen en een gevoel van harmonie en welzijn te bevorderen. In deze healing zal ook reiki energie en charka oliën gebruikt worden voor een heerlijk effect op jouw lichaam.

Klankschalen worden gebruikt om geluid en trillingen te creëren. Door de klankschalen op of rond het lichaam te plaatsen en ze te laten resoneren, wordt er een diepe ontspanning bevorderd.

bottom of page